Reklamı Geç
HABER DETAY
Çoban köpeklerinin Sahibi tutuklandı
Antalya’nın Akseki ilçesinde, mezarlık ziyareti için evden çıkan 82 yaşındaki kadına, sürü halinde gezen çoban köpekleri saldırdı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından çoban köpeklerinin sahibi olan R.D., Akseki Sulh Ceza Hakimliği kararıyla tutuklanarak Manavgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
05 Nisan 2024 - Cuma 19:04
ASAYİŞ

Olay, sabah saatlerinde Karakışla Mahallesi’nde meydana geldi. Mezarlıktaki yakınlarının kabrini ziyarete giden Havva Özen (82), R.D.'ye ait çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Birçok yerinden ısırılan talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, ihbar üzerine bölgeye gelerek geniş güvenlik önlemleri aldı ve olayla ilgili soruşturma başlattı. Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı3.


Yaşlı kadının oğlu Nevzat Özen, bu olay nedeniyle köylerindeki köpeklerden ve çobanlardan şikayetçi olduğunu belirtti. Akrabalarından Salih Göksoy da, “Halamızı mezarlığa giderken parçalamışlar. 25 metre sürüklenmiş ve can vermiş. Köyümüzde çocuklarımız ve yaşlı vatandaşlarımız var. Bu köpeklere bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0