Reklamı Geç
HABER DETAY
21 yıl sonra ikinci kez cinayet işledi
Alanya'da bir otelde depo sorumlusu Ayhan Fidanboy, eski komşusu Necmettin B., (49) tarafından tabanca ile 12 el ateş edilerek öldürüldü. Cinayetin ardından kaçan katil zanlısı But’un 2004 yılında Adana ilinde aşkına karşılık vermeyen İngilizce öğretmeni Bahar Doğan’ı (24) öldürdüğü ortaya çıktı.
18 Mart 2024 - Pazartesi 13:27
ASAYİŞ

CİNAYETTEN ÖNCE TEHDİT ETMİŞ

Daha önce de cinayetten 12 yıl hapis yatan Necmettin B, binadan atılması olarak kendisine daha önce yardım eden ve sahip çıkan apartman komşusu Ayhan Fidan'a kin beslemeye başladı. Birkaç gün önce de telefonla arayarak, "Senin yüzünden binadan atıldım. Bunun hesabını sana ödeteceğim" diye tehdit etti. Tehdidin ardından evli ve 2 çocuk babası eşi Adra'yı dikkatli olması konusunda uyardı. Eve gelmesi halinde kapıyı açmamasını istedi.


PUSU KURARAK FİDANBOYU TABANCAYLA VURDU
Necmettin But, akşam saatlerinde motosiklet ile eski oturduğu binanın önüne gelerek pusu kurdu. Akşam işten eve gelen Ayhan Fidanboy, aracından indiği sırada Necmettin B, tabanca ile ateş etmeye başladı. Göğsüne ve başına 12 mermi isabet eden Ayhan Fidanboy kanlar içinde yere yığıldı. Adra Fidan, eşinin vurulduğunu balkondan görünce. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından talihsiz adamı hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Ayhan Fidanboy kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.


CİNAYET ZANLISI HER YERDE ARANIYOR
Cinayetin ardından Necmettin B, suç aleti silah ile motosikletine binerek kaçtı. Jandarma timleri kaçan katili yakalamak için operasyon başlattı. Gidebileceği tüm noktaları tuttu. Cinayet zanlısı Necmettin B'un 2004 yılında aşkına karşılık vermediği gerekçesi ile Adana'da İngilizce öğretmeni Bahar Doğan'ı sokak ortasında öldürdüğü ve 12 yıl hapis yattığı ortaya çıktı.


KATİLE ABİM SAHİP ÇIKTI CANI İLE ÖDEDİ
Ağabeyi'nin cenazesini Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan almaya gelen depremzede Ömer Fidanboy yaşananlara isyan etti. Necmettin B'a ağabeyi Ayhan Fidanboy'un sahip çıktığını da belirten Ömer Fidanboy, "Bu kişi daha önceden cinayet işlemiş. Avsallar Mahallesi'nde ona  sahip çıkmış. Ancak o binadaki bir kişinin kızına karşılıksız aşk duymuş. Etrafa rahatsızlık verince binadan çıkartılmış. Katil ağabeyimi arayıp telefonla tehdit etmiş. Tehdidin ardından ağabeyim yengemi dikkatli olması konusunda uyarmış. Ancak katil gelip ağabeyimi öldürdü. Yengem yaşananların ardından komaya girdi" diye konuştu. Ayhan Fidanboy'un cenazesi toprağa verilmek üzere Hatay'a götürüldü.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0