Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor’da Galibiyet Hasreti Son Buldu
Corendon Alanyaspor, Trabzonspor karşısında taraftarının desteğini arkasına alarak 3-1'lik bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla altı hafta sonra kazanan turuncu yeşilli ekip, puanını 38'e yükseltti. Maçın yıldızı ise iki gol atan Oğuz Aydın oldu.
05 Mart 2024 - Salı 01:50
SPOR

OĞUZ AYDIN'DAN GOL ŞOV

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Corendon Alanyaspor ile Trabzonspor arasında Oba Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, maça hızlı başladı. 8. dakikada Oğuz Aydın'ın kafa golüyle öne geçen Alanyaspor, rakibinin baskısına karşı dirençli bir oyun ortaya koydu. Trabzonspor, Visca ve Trezequet ile etkili olmaya çalışsa da Alanyaspor savunması ve kalecisi Ertuğrul kalesini gole kapattı. 39. dakikada ise Ertuğrul'un büyük hatası sonucu Oğuz Aydın, topu boş kaleye göndererek farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.


KAPTAN EFECAN DAMGA VURDU
İkinci yarıya her iki takım da değişiklik yapmadan başladı. Trabzonspor, ikinci yarıda daha baskılı bir oyun sergilese de Alanyaspor savunması hata yapmadı. Alanyaspor ise kontrataklarla gol aradı. 69. dakikada sakatlanan Oğuz Aydın'ın yerine Carlos Eduardo oyuna dahil oldu. 74. dakikada ise kaptan Efecan Karaca, ceza sahası dışından harika bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Maçın son dakikalarında Alanyaspor, farkı daha da artırabilecek pozisyonları değerlendiremedi. Trabzonspor ise uzatma dakikalarında Nicolas Pepe'nin golüyle skoru 3-1'e getirdi. Bu golden sonra maç sona erdi ve Alanyaspor, uzun süren galibiyet özlemini dindirdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0