Reklamı Geç
HABER DETAY
Fatih Karagümrük Alanyaspor 8. Randevuda
Fatih Karagümrükile Alanyaspor, yarın oynanacak müsabakayla Süper Lig tarihinde 8. kez rakip olacak. Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında, Fatih Karagümrükile Alanyaspor, yarın saat 16.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndakarşı karşıya gelecek.
24 Şubat 2024 - Cumartesi 11:10
SPOR

Geride kalan 26 haftada kırmızı-siyahlılar 7 galibiyet, 7 beraberlik, 12 mağlubiyetle 28 puan aldı ve 16. sırada bulunuyor. Yeşil-turunculular ise 6 galibiyet, 11 beraberlik, 9 mağlubiyet sonucunda aldığı 29 puanla 15. sırada yer alıyor.

 

Bu sezonun ilk yarısında oynanan maçı Alanyaspor 2-1 kazandı.

Fatih Karagümrük, iç sahada oynadığı son 4 maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Kırmızı-siyahlılar, bu müsabakalarda Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Pendikspor’u mağlup etti. Karagümrük, Başakşehir mücadelesinden ise beraberlikle ayrıldı. Evinde çıkış yakalayan kırmızı-siyahlılar, Alanya karşısında da serisini sürdürmek istiyor.

 

Akdeniz temsilcisi Alanyaspor ise Süper Lig’de oynadığı son 5 müsabakada galibiyet alamadı. Yeşil-turunculular, bu süreçte Hatayspor, Pendikspor, Fenerbahçe ve Adana Demirspor ile berabere kalırken, Kasımpaşa karşısında ise mağlup oldu. Alanyaspor, Karagümrük deplasmanında alacağı galibiyetle söz konusu seriyi sonlandırmak istiyor.

 

Mücadelede hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ile Candaş Elbil yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Burak Olcar olacak .

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0