Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor sezonun en zorlu maçına hazırlanıyor
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında puan sıralamasındaki en yakın takipçisi Vavacars Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı maça hazırlanıyor. Turuncu yeşilli takım, hazırlıklarını teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri Zimbitlik Sahası'nda bugün yaptığı idmanla devam ettirdi.
22 Şubat 2024 - Perşembe 12:49
SPOR

İdman, düz koşu ve ısınma çalışmasıyla başladı ve daha sonra dar alanda iki grup halinde pas, top kapma ve yön değiştirme çalışmaları yapıldı. Antrenman koordinasyon ve dar alanda çift kale turnuva maçlarıyla tamamlandı. Alanyaspor, hazırlıklarına yarın yapacağı taktik idmanla sürdürecek.

 

Bu hafta oynayacakları maç öncesinde takımın performansını gözlemlemek için bir önceki maçlarına da bakalım: 26. haftada Corendon Alanyaspor, Yukatel Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalmıştır. Takımın bu maçta gösterdiği performans, gelecek maç için önemli bir referans olabilir.

Corendon Alanyaspor'un bu sezonki performansını takip etmek için Trendyol Süper Lig fikstürünü ve maç sonuçlarını beIN SPORTS'ta bulabilirsiniz. Başarılar dileriz

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0