Reklamı Geç
HABER DETAY
Efeler deplasmana erken gitti
Brand Group Alanya Belediyespor, 21'inci haftada deplasmanda oynayacağı Develi Belediyespor maçı için Kayseri'ye gitti. Axa Sigorta Efeler Ligi’nde Avrupa kupalarına katılma yarışı içerisinde olan Brand Group Alanya Belediyespor, ligin 21’inci haftasında 24 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağaı Develi Belediyespor maçı için Kayseriye gitti.
21 Şubat 2024 - Çarşamba 23:35
SPOR

BG Alanya Belediyespor, genelde deplasmanda maçları için maçtan bir gün önce gitmesine rağmen bu kez 3 gün önce gitti. Kırmızı beyazlılar, Develi Belediyespor maçının hazırlıklarını Kayseri’de sürdürecek. Alanya Belediyespor menajeri Serdar Esen, deplasmana, Atatürk Spor Salonu’nda Hokey maçları oynanacak olması sebebiyle gittiklerini söyledi. 


Esen, “Efeler Ligi’nde Avrupa için mücadele ediyoruz. Alanya’da bizim maçlara ve idmanlarımıza uygun tek salon Atatürk Spor Salonu, burada da Kulüpler Avrupa Kadınlar Hokey Şampiyonası maçları oynanacak. Bu nedenle bizde hazırlıklarımızı maçı oynayacağımız yerde sürdürmeye karar verdik. Amacımız bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek” şeklinde konuştu.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0