Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor Bir Puana Razı Oldu
Corendon Alanyaspor, ligin 26'ncı hafta maçında Oba Stadı'nda konuk ettiği Adana Demrispor ile 3-3 berabere kaldı. Turuncu yeşilli takım iki kez skor üstünlüğünü yakaldığı ev 2 farklı üstünlüğü yakaladığı maçta son dakika golüyle galibiyeti kaçıran taraf oldu.
18 Şubat 2024 - Pazar 19:41
SPOR

1. DEVRE 2 FARK OLDU

Trendyol Süper Lig’in 26’ncı hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor, Oba Stadı’nda Adana Demrispor’u konuk etti. Karşılaşmada konuk ekip etkili ve hızlı bir oyunla başladı. İlk bölümde Alanyaspor kalesinde etkili olan Adana Demirspor karşısında 15’nci dakikadan sonra dengeyi sağlayan Alanyaspor, 20’nci dakikada serbest vuruştan Jure Balkovec’in attığı golle 1-0 skor üstünlüğünü yakaladı. Alanyaspor, 34’te rakip kalede baskı sonucu kaleci Magomedaliyev’in pas hatasında top Oğuz Aydın ile 2’nci golü buldu. Alanyaspor, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

 

SON DAKİKA GOLÜ SOK ETTİ!
Konuk ekip Adana Demirspor maçın 2’nci yarısına kaleci değişikliğiyle başladı. Bu devrede savunmada kalan Alanyaspor, Adana Demirspor ataklarını durdurmakta zorlandı. Maçın 67’nci dakikasında Richard’ın topa ceza sahasında elle müdahalesi sonucu VAR incelemesiyle hakem penaltı verdi. Penaltı atışında topun başına geçen Emre Akbaba, farkı 1’e düşüren golü kaydetti. Bu golden 2 dakikada sonra Bu kez sahneye Yusuf Sarı çıktı ve skoru 2-2’ye getiren golü attı. 


Beraberlik golünün ardından iki takımda oyuncu değişiklikleriyle maçta üstünlük arayışına girdi. 77’nci dakikada Efecan’ın düşürülmesiyle bu kez Alanyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Novais’in vuruşunda kaleci Vedat gole izin vermedi ancak pozisyonu iyi takip eden Hadergjonaj meşin yuvarlağı filelerle buluştu ve Alanyaspor’u yeniden skor (3-2) üstünlüğüne taşıdı. Oldukça yüksek tempoda oynanan maçın son uzatma dakikasında Yusuf Sarı kendisinin 2’nci takımının 3’üncü golünü attı ve maçın da sonucunu belirledi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0