Reklamı Geç
HABER DETAY
Büyükşehir ekipleri yangın sonrası da sahada
Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Barajı yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın çıktığı ilk andan itibaren bölgede görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri soğutma çalışmalarına da destek veriyor.
18 Eylül 2023 - Pazartesi 18:53
SAĞLIK
30 araç ve 70 personel ile Alanya yangınını söndürme çalışmalarına katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri söndürme çalışmalarının ardından bölgede soğutma çalışmalarına da katılıyor. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgedeki çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri personel ve araç desteğini sürdürüyor. 
YANAN EVDE İNCELEME
Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler de sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yangında evi yanan Baki Aydın isimli vatandaşa yardım elini uzatan ekipler, yanan evde inceleme yaparak ihtiyaçları belirledi. Sosyal Hizmet uzmanlarının yangın bölgesindeki incelemeleri sürüyor. 
Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0