Reklamı Geç
HABER DETAY
Sağlık Hizmetleri Hakkında Yeni Yol Haritası Görüşüldü
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Başhekimimiz Doç. Dr. Yılmaz Güler’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Başhekim Doç. Dr. Güler, sağlık hizmetlerin son durumu ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan sağlık yatırımları, hastanede açılan yeni hizmetleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
22 Ağustos 2023 - Salı 08:48
SAĞLIK
Hastane bünyesinde sağlık hizmeti sunan akademisyen hekimler ile ilgili istişarede bulunuldu. Prof. Dr. Türkdoğan daha sonra Doç. Dr. Yılmaz Güler ve ekibi ile birlikte sağlık tesisini yerinde inceleyerek servis, poliklinikler, yoğun bakım, ameliyathane ve acil servisi gezdi.  
 
Ziyaret sonunda memnuniyetini dile getiren Sn. Doç. Dr. Güler,” Rektör Bey ile birlikte sağlık alanında atılacak adımları değerlendirme fırsatı bulduk. Birlikte gidilecek olan yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Alanya’mıza sağlık alanında yenilikleri getirmeye ve aynı payda altında güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. “ dedi.  Prof. Dr. Türkdoğan’da üniversite olarak sağlık hizmeti alanında gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek; “Birlik olarak ilçemize yeni sağlık hizmetlerini kazandıracağımıza inancım sonsuzdur” diye konuştu.
Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0