Reklamı Geç
HABER DETAY
Erhan Şahin & Arya (Can–Çilesi Biter mi)
‘’Çilesi Biter mi’’ Adlı Eserin Söz ve Müziği Kendisine Ait Olan Erhan Şahin Seslendirmesini Arya Can ile Düet Yaparak Klip Yönetmenliğini Ali Karakış’ın Üstlendiği Soft Medya Yapım Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda ve Youtube de Yerini Aldı.
14 Temmuz 2023 - Cuma 15:10
MAGAZİN
Şarkı Sözü Biz bu dünyaya niye geldik ki Bir nedeni vardır elbet Daha doğarken ağladık ya Bize görünmedi mi alamet Pişmanlıklarım oldu belki Denenmişi denedik mi Ne yeminler ne sözler yendi Allahım sen affet bizi Allahım sen affet bizi Kaç kere yemin ettim Kaç kere tutamıyorum Yar senin derdin yüzünden Oynattım oynuyorum Çilesi biter mi bu dünyanın Çilesi biter mi bilemiyorum Yar senin aşkın yüzünden Şaşırdım kendime gelemiyorum Çilesi biter mi bu dünyanın Çilesi biter mi bilemiyorum Yar senin aşkın yüzünden Kaybettim kendimi bulamıyorum
 
ERHAN ŞAHİN 
İzmir’in tanınan sanatçılarından Erhan Şahin’in sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Söndürün Işıkları’ isimli şarkısı 2 Kasım’da tüm dijital platformlarda yayınlandı.
 
Sevilen sanatçı Erhan Şahin’in single çalışması büyük ilgi gördü. 1981 doğumlu olan Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı mezunu sanatçı Erhan Şahin’e ait ‘Söndürün Işıkları’ isimli eser yayınlandığı andan itibaren dikkatleri üzerine çekti. 
İzmirin değişik mekanlarında  sahne alan Erhan Şahin Arya Can, sahne çalışmalarının da bir yandan devam ettiğini belirtti.Daha üst Platformlara Yükselmek adına Soft Medya Yapım (ALİ KARAKIŞ) ile El sıkıştı. 10 Temmuz Pazartesi Günü Youtube Kanalından Arya Can ile Beraber Düeti olan "Çilesi Biter mi" Tüm Dijital Platformlarda Yerini Aldı.
 
ARYA CAN
İzmir Karşıyaka doğumlu olan ve tüm öğrenim hayatını İzmir de tamamlayan Arya müzik hayatına küçük yaşlarda başladı .Ses renginin farkına varan öğretmenleri onu korolara aldı .Uzun süre çeşitli korolarda solistlik ve koristlik yaptı .
 
Türkiye nin birçok ilinde sahne alan sanatçı 2008 yılında İzmir e tekrar gelerek İzmir sahnelerinin tanınan  sesi  Erhan Şahinle  birçok sahneye ve konsere imza attı .Ses renklerinin yakınlığı ve sahne uyumlarıyla kısa sürede beğeni kazanan ikili bu tekli çalışmayı siz değerli dinleyicilerin beğenisiyle buluşturdu.
Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0