Reklamı Geç
HABER DETAY
ALSİAD’ dan Deprem Bölgesine Konteyner Yardımı
Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlerde zarar görenlere yardım amacıyla ALSİAD adına 2 adet konaklama amaçlı kalıcı konteyner gönderme kararı aldı.
07 Şubat 2023 - Salı 13:13

Konu ile ilgili açıklama yapan ALSİAD Başkanı Ali Kamburoğlu;  Ülkemizin son yıllarda yaşadığı en büyük afetlerden birisi olan ve çok geniş bir alanda etkili olan deprem felaketinden dolayı son derece üzgün olduklarını, depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilediklerini belirterek, ülkemizin bu yaraları birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sarabileceğini söyledi. 


Dernek üyelerimizin birçoğunun bireysel olarak yardımlarda bulunduğunu dile getiren Kamburoğlu; Dernek olarak da deprem bölgesindeki ihtiyaçlarda değerlendirmek üzere AFAD koordinasyonunda iki adet konteyner alarak deprem bölgesine ulaştırılmak üzere AFAD yetkililerine teslim edileceğini söyledi. Konu ile ilgili yardımcı olan Alanya Kaymakamımız Sayın Fatih Ürkmezer ve katkı yapan üyelerimize teşekkür ederiz.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0