Reklamı Geç
HABER DETAY
Sağlık Çalışanları Yeni Yıla Görevi Başında Girdi!
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetim ekibi yılbaşı akşamında sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Yönetim birimi; hastanenin farklı yerlerinde görev yapan sağlık çalışanlarını yerinde ziyaret ederek hem yeni yılını kutladı hem de hastaların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
01 Ocak 2023 - Pazar 11:00
SAĞLIK

Birlik beraberliğin hatırlandıkça mutluluğun ise paylaştıkça çoğaldığını dile getiren Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ali Gök,  “ Bu özel günde sağlık çalışanlarımızın yalnız bırakmayarak yanında olmak istedik.  Yeni yılda da sağlık çalışanlarımızla birlik beraberlik içerisinde kip ruhuyla en iyi sağlık hizmetini sunmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni yıl akşamında sağlık hizmetlerinin aksamaması adına yönetim ekibiyle birlikte bütün düzenlemeleri yaparak gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık.

Sağlık çalışanlarımızdan hastalarımızın durumu hakkında bilgi almakta ve sağlıklarını yakından takip etmekteyiz. Gece gündüz demeden dayanışma ve ekip ruhu ile çalışan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha emeklerinden dolayı teşekkür ederim. 2023 yılının herkese sağlık, huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum. Umarım öfkenin sevgiyle barıştığı, tüm insanların birbirine anlayış gösterdiği bir yıl olur. Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım “ diye konuştu.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0