Reklamı Geç
HABER DETAY
ALKÜ'de 60+ Tazelenme Etkinliği
Rektör Kalan, Alkü 60+ Tazelenme Ünivesitesi Öğrencileri İle Bir Araya Geldi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Öğretmenler Günü vesilesiyle 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileriyle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.
02 Aralık 2022 - Cuma 18:21
YAŞAM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) arasında imzalanan protokol çerçevesinde yürütülen, ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesine öğrenci olarak kabul edilen ve eğitimlerine devam eden yaş almış bireyler, Öğretmenler Günü vesilesiyle ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Tatar, Proje Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Nalbant, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. İshak Suat Övey ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice Gülsoy ile birlikte tazelenme üniversitesi öğrencileri katıldı.


GÜLSEN GÜNENÇ: “İKİNCİ BİR ŞANS VERDİ”
Öğrenciler adına bir konuşma yapan Gülsen Günenç: “Bu proje içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyuz. Projenin devam etmesini hepimiz çok istiyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan başta olmak üzere Proje Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Nalbant’a ve yönetim ekibiyle birlikte tüm eğitmenlere teşekkür ediyorum.” dedi Günenç, programın kendilerine ikinci bir şans verdiğini, yaşama tekrar döndüklerini ve yaşam kalitelerinin arttığını da sözlerine ekledi. 


“BU PROJENİN DEVAM ETMESİNİ ARZU EDİYORUZ”
Öğretmenler günü vesilesiyle kahvaltı organizasyonunda 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri ile tek tek ilgilenerek fikir alışverişinde bulunan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Bu projenin devam etmesini çok arzu ediyoruz. Üniversite olarak projenin her zaman arkasında olduğumuzu bilmenizi isterim. Proje katılımcısı yaş almış bireylerimizin tecrübelerinden hem bizlerin hem de üniversite öğrencilerimizin büyük ölçüde faydalanacağına inanıyorum. Öğretmenler günü dolayısıyla yapılan bu kahvaltı organizasyonu için herkese çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0