Reklamı Geç
HABER DETAY
Müftülük Alkü’lü Gençlerle Çiğ Köfte Etkinliğinde Buluştu
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ALKÜ’lü öğrencilere yönelik çiğ köfte etkinliği düzenlendi. Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerine yönelik çiğ köfte etkinliği düzenlendi.
02 Aralık 2022 - Cuma 14:44
YAŞAM

Alanya Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı, ALKÜ SHMYO İlk ve Acil Yardım Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mustafa Enes SARIK, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Tahir Fatih Dikici,  BİLGENÇ Başkanı Mustafa Ölmez, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllüleri ve üniversiteli gençler katıldı.


Sohbet ve tanışma faslının olduğu programda öğrencilere Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün başta KYK’lar olmak üzere ilçemiz genelindeki faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Ardından ise yoğrulan çiğ köfteler gençlere ikram edildi.
Programla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezinde Manevi Danışman ve Rehber olarak görev yapan Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. 


Bu kapsamda Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerine yönelik çiğ köfte etkinliği düzenleyerek farklı şehirlerinden ilçemize gelen öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli ikramlarda bulduk ve sohbet ettik. 


Gençlerimizin stres attıkları oldukça güzel bir etkinlik oldu. Bu vesileyle davetimize icabet eden Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’a, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı’ya, ALKÜ SHMYO İlk ve Acil Yardım Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mustafa Enes SARIK’a, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Tahir Fatih Dikici’ye,  BİLGENÇ Başkanı Mustafa Ölmez’e,  ALKÜ’lü gençlere ve programımızın düzenlenmesine maddi manevi destekte bulanan Gençlik Koordinatörlüğü görevlilerimize teşekkür ediyorum.”

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0