Reklamı Geç
HABER DETAY
Jandarma’dan Uyuşturucu Madde İmal Ve Ticaretine Geçit Yok
Gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla uyuşturucu madde imal ve ticaretine geçit vermeyeceklerini gösteren Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başarılı bir operasyona daha imza attı. Uyuşturucu madde ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda uyuşturucu madde ele geçirdi.
27 Kasım 2022 - Pazar 19:03
ASAYİŞ

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Gazipaşa ilçesi Korubaşı ve Hasdere Mahallelerinde şüpheli Ü.O. isimli şahsın ikametinde ve sera evinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine jandarma ekipleri operasyon için harekete geçti. 


Şüpheli şahsın ikametinde ve sera evinde Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele)  Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotik Köpek Unsuru ile birlikte şahsın evinde ve seralarında yapılan arama sonucunda; skunk bitkisi, kenevir, 1 kilo 45 gram kubar esrar, esrar tohumu ve hassas terazi ele geçirildi.


Olayla ilgili şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0