Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor evinde 1 puana razı oldu!
Corendon Alanyaspor, Süper Lig'de bu akşam Oba'da konuk ettiği Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Konuk ekipte Belhanda 44'de kırmızı kartla oyun dışında kalırken, turuncu yeşilli takım ikinci yarıyı 10 kişi oynayan rakibine diş geçiremedi
12 Kasım 2022 - Cumartesi 09:26
SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında ligin formda ekibi Adana Demirspor'u ağırlayan Corendon Alanyaspor, sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak Dünya Kupası arasına 1 puanla girdi. Maça her zaman olduğu gibi pas oyunu ile başlayan turuncu yeşilli takım, maçın ilk bölümünde konuk ekibin baskısı ile karşılaştı. Bu direnci kıran ve üst üste ataklar bulan temsilcimiz, aradığı golü bulmakta zorlandı. Konuk ekipte Belhanda 44. dakikada Fatih Aksoy'a dirsekle vurunca, maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışına çıkarıldı.


HAMLELER FAYDA ETMEDİ
Corendon Alanyaspor, maçın ikinci 45 dakikasında oyunu adeta rakip sahaya yıktı ancak galibiyet golünü bulamadı. 10 kişi oynayan Adana Demirspor'un savunma duvarını aşamayan turuncu yeşilli ekip, Ahmed Hassan ile gol pozisyonlarından yararlanamadı. Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin ikinci yarıda yaptığı hamleler de sonuç getirmeyince, turuncu yeşilli takım sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak Dünya Kupası arasına 1 puanla girdi. Alanyaspor bu beraberlikle 17 puana, Adana Demirspor ise 24 puana yükseldi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0