Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya EAH’sinde Akşam Polikliniği Dönemi!
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, mesai sonrası hekimlerin isteğine bağlı polikliniklerde hasta kabulünün başlandığı duyurdu.
09 Kasım 2022 - Çarşamba 16:14
SAĞLIK

Sağlık hizmeti sunumunda ulaşılabilir olmaya gayret eden Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından hayata geçirilen Beyaz Reform kapsamında mesai sonrası hekim isteğine bağlı hasta kabulüne başlandığını açıkladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan, “ Sağlık Bakanımızın talimatıyla ve hekimlerimizin istekleri doğrultusunda bazı branşlarda gece poliklinik hizmetimiz başlamıştır. 


Vatandaşlarımızın, polikliniklerde muayene olabilmeleri için MHRS 182 Hattı'nı arayarak ya da 'www.mhrs.gov.tr' adresinden randevu oluşturabilirler. Akşam Polikliniklerimiz 16.30’dan başlayarak akşam saat 20.00 ye kadar devam edecektir.  Akşam polikliniği hizmeti verecek olan birimlerimiz ‘Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji,  Ortopedi ve Travmatoloji, Kulak Burun Boğaz ve Genel Cerrahidir” ifadelerine yer verdi.  BİLGİ: Akşam Polikliniklerimiz sadece  salı ve çarşamba günleri olacaktır. Bilgilerinize

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0