Reklamı Geç
HABER DETAY
Kaymakam Ürkmezer Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesini Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle kitap okuma etkinliğine katıldı Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer ilk olarak okul müdürü Ruhi Sarı Kaya’dan okulun durumu hakkında bilgi alarak okul alanını inceledi. Okul alanını inceledikten sonra okul kütüphanesinde öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.
13 Ekim 2022 - Perşembe 16:58
EĞİTİM

Daha sonra lise sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer yabancı dil sınıfı öğrencileriyle sohbet ederek meslek seçimi ve yabancı dil öğrenmenin önemi hakkında sohbetlerde bulundu. Ardından üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle üniversite sınav hazırlıkları, sınav stresi konlarında konuşarak ‘’ Önünüzde hayatınızın bundan sonraki dönemini şekillendirecek bir üniversite sınavı var. Hayal ettiğiniz mesleklere ulaşabilmeniz için bu süreci verimli şekilde geçirmelisiniz. Başarıya ve hayal ettiğiniz mesleklere yaptığınız işi en iyi şekilde yaparak ulaşabilirsiniz. Hepinize sınavlarınızda başarılar diliyorum’’ dedi. 


Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenlerle toplantı yapıp konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Ahenk projesi kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda yine okullarımızı ziyaret etmeye devam ederek öğretmen ve öğrencilerimizin yanında oluyoruz. Bizim için en önemli şeylerden birisi okullarımızın öğretmenler ve öğrencilerle birlikte bir bütün olarak eğitim açısından kalite ve nitelikli eğitimi yakalamalarıdır. 


Öğrencilerimizin hayatının şekilleneceği eğitim camiasında onları hayata hazırlamak siz değerli öğretmenler başta olmak üzere hepimizin görevi. Bizim önceliğimiz Alanya genelinde çocuklarımızın akademik başarısını arttırmak ve her zaman yukarı taşımaktır. Öğrencilerimizi sadece akademik başarıları için değil değerler eğitimi anlamında da geliştirmeliyiz. Bu anlamda da önce iyi bir insan yetiştirme gayesiyle çocuklarımızı eğitmeliyiz. Gayret ve çabalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ‘’ dedi. 
Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0