Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel Avsallar’da Vatandaşlar ve Esnafla Bir Araya Geldi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Avsallar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Başkan Yücel’e vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir çok proje ve yatırımın yanı sıra vatandaşlar ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.
13 Eylül 2022 - Salı 12:59
YAŞAM

BAŞKAN YÜCEL; “AVSALLAR HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Yücel, Avsallar Mahalle Muhtarı İbrahim Görgülü ile birlikte Avsallar’da  çarşı merkezini gezerek,  vatandaşlar ve esnaflarla görüştü. Avsallar’daki tüm esnafların tek tek elini sıkan ve hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Yücel’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Vatandaşlar, Başkan Yücel’e bölgeye yapılan hizmetler için teşekkür ederek mahallenin gelişim ve değişimden memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Yücel de pandemi süreci sonrası vatandaşlarla kucaklaşmaktan, onlarla bir araya gelmekten büyük keyif aldığını belirterek, “Alanya’mızın batı bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız için geçtiğimiz günlerde bir konser düzenledik. 


Gerçekten katılım beklediğimizin de üzerinde oldu ve alanımız tamamen doldu hatta caddelere, sokaklara taştı. Pandemi nedeniyle bir süredir uzak kaldığımız vatandaşlarımızla yeniden el ele, omuz omuza olmaktan büyük mutluluk ve keyif duyduk ve hepsini iş yerlerinde ziyaret ettik. Bölgeye yaptığımız yatırımlarımız durmadan devam edecek. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan alt yapıya kadar pek çok noktada çalışmalarımız sürüyor. Bölge halkımızın da bu çalışmaları yakından takip ettiğini ve memnun olduğunu görmek bizlere güç verdi. Çok şükür turizm sezonu da iyi gidiyor ve esnaflarımızın yüzü gülüyor. Gösterdikleri ilgi için tüm Avsallar halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0