Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’daki cinayetin zanlısı arkadaşı çıktı
Alanya’da geçtiğimiz gün evinde ölü bulunan Yılmaz Kip’in katil zanlısı jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu tespit edildi. Yakalanan şüpheli gözaltına alındı.
09 Eylül 2022 - Cuma 16:49
ASAYİŞ

Edinilen bilgiye göre olay Alanya’nın Karakocalı Mahallesi’nde meydana gelmiş, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Yalçın Kip, Karakocalı Mahallesi’nde ikamet eden kardeşi Yılmaz Kip’e (26) ulaşamadığını ifade ederek Mustafa Kaya’yı telefonla aramış ve kardeşine 2 gündür ulaşamadığını söyleyerek yardım istemişti. 


Yalçın Kip’in isteği üzerine Yılmaz Kip’in evine giden Kaya, kapıyı kırarak içeri girmek istediği sırada ağır bir koku geldiğini fark etmiş, durumu jandarmaya bildirmişti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, Yılmaz Kip’in hayatını kaybettiğini belirlemişlerdi. Evde yapılan incelemede ise üzeri battaniye ile örtülü olan Yılmaz Kip’in baş bölgesinden darbe alarak öldürüldüğü tespit edilmişti. 


KAPIYA ASMA KİLİT TAKMIŞ

Soruşturmayı derinleştiren ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri katil zanlısının Yılmaz Kip’in aynı evi paylaştığı M.Ş., tarafından kafasına çekiçle vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Edinilen bilgiye göre, Yılmaz Kip, M.Ş. ile 10 gün önce birlikte çalıştıkları inşaat alanından beraber ayrıldı. 


Kip ile aynı evde kalan M.Ş., henüz bilinmeyen bir nedenle 4 Eylül 2022 tarihinde Yılmaz Kip’i başına çekiçle vurarak öldürdü. Olayın ardından Kip’e ait cep telefonu ve banka kartlarını alarak evden ayrılan M.Ş., kapıya ise asma kilit taktı ve bisikletle evden ayrıldı. 5-7 Eylül 2022 tarihlerinde Kip’e ait banka kartından 3 kez para çektiği tespit edilen ve deliller doğrultusunda hakkında arama kararı çıkartılan M.Ş., annesinin ikamet ettiği Çanakkale’de yakalandı. Gözaltına alınan M.Ş., Alanya Jandarma Karakol Komutanlığı’na teslim edildi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0