Reklamı Geç
HABER DETAY
Karadağ: ‘Alanya’da problem yumağı devam ediyor’
Üniversitelerin açılma döneminin geldiğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Alanya’daki en büyük sıkıntılardan birisi üniversite öğrencilerinin barınma ve gıda sorunu. Bunlar üst üste gelince Alanya’da problem yumağı halinde devam ediyor” dedi.
07 Eylül 2022 - Çarşamba 15:52
YAŞAM

CHP Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, hayat pahalılığının arttığına dikkat çekerek, sokaktan alışveriş yapabilme imkanının günden güne kısıtlandığını söyledi. Karadağ, “Önceki günü arar pozisyonda olduk.  Hayat pahalılığı artık boğazımızı sıkacak duruma değil, bizi mezara götürecek şekle getirdi” dedi. 


“ÖĞRETMENLERİMİZ ÇAPULCU DEĞİL”
Ailelerin okula başlayacak çocukların ihtiyacını karşılamada fakr-u zaruret içerisinde olduğunu dile getiren Karadağ, birçok kişinin bu konuda kendilerine danıştığını söyledi. Karadağ, “Okulların açılma dönemine girdik. Üniversiteler de açılacak ama Alanya’daki en büyük sıkıntılardan birisi üniversite öğrencilerinin barınma ve gıda sorunu. Bunlar üst üste gelince Alanya’da problem yumağı halinde devam ediyor. 


Okulların açılmasıyla bir eğitim ordusu çocuklara eğitim verecek. Çocukları geleceğe hazırlayan eğitim mimarları öğretmenlerimiz ancak burada hiçbir zaman kabul etmeyeceğimiz bir şey var. Öğretmenlerimiz çapulcu değil. Hiçbir kişi, hiçbir kimse elleri öpülesi öğretmenlerimize çapulcu diyemez ama eğer ki kast ettikleri çapulcu Taksim’deki direnişçilerse evet hepimiz çapulcuyuz” diye konuştu. Karadağ, birkaç ay önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın köy okullarının açılacağını açıkladığını hatırlatarak bunun bir an önce gerçekleşmesini beklediklerini dile getirdi.  


“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İLE BİRLİKTE TAÇLANDIRACAĞIZ”
Geçen hafta düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı’nın çok verimli geçtiğini aktaran Karadağ, “Artık CHP’nin iktidarı önümüzdeki ikinci yüzyılda kesinlikle olacak. Bundan sonra CHP iktidarındaki devletin yönetim kadrolarının oluşturulması konusunda da çalışmalarımıza hızla başladık. İnşallah bunu da cumhurbaşkanlığı seçimi ile birlikte taçlandıracağız” ifadelerini kullandı. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0