Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Toklu’nun Düğün Mesaisi
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu yoğun mesaisine bu haftasonuda devam etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bu haftasonu yoğun bir mesai harcadı. Alanya merkezinin yanı sıra civar mahallelerde de düğün, nişan, ve taziye programlarına katılan Toklu ve ekibi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Toklu, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda ağırlamış olduğu misafirlerinin yanı sıra vatandaşların kendisine ilettiği davetlere de katılarak gönüllerde taht kurmayı sürdürüyor.
04 Eylül 2022 - Pazar 19:20
YAŞAM
TOKLU GÜZEL GÜNLERE ŞAHİTLİK EDİYOR
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu yoğun haftasonu mesaisine ilk olarak Osman Özçelik’in kızı Gamze ve Umut çiftinin düğün törenine katılarak başladı. Toklu yeni evlenen çifte hayırlı olsun dileklerini iletti. Toklu “Değerli ağabeyim Osman Özçelik'in kızı Gamze ve Umut çiftimizin düğün merasimine katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.” dedi. Ardından iş insanı Fikret Karakuş’un oğlu Çağrı ve Asiye çiftinin düğün merasimine katılan Başkan Toklu “Mutlu günleri paylaşmak mutluluğu katlar. İş insanı Fikret Karakuş'un evladı Çağrı ve Asiye çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.”dedi. Başkan Toklu, Deniz ve Nedanlı ailelerinin evlatları Buse ve Emre çiftinin de düğün törenine katılarak “Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir. Buse ve Emre çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 
 
Başkan Toklu’nun yoğun mesaisi Pazar günüde devam ediyor. Kestel Mahallesinde Çelik ve Özer ailelerinin evlatları Ünzile ve Turgut çiftinin düğün merasimine katılan Başkan Toklu yeni evlenecek olan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0