Reklamı Geç
HABER DETAY
Trafik kazası izlenimi verilmek istenen cinayeti jandarma aydınlattı
Kaza süsü verilen cinayet 12 saatte çözüldü.Eşinin sevgilisini öldürdüğünü itiraf etti Antalya’nın Manavgat ilçesinde ölümlü kaza olarak ihbar edilen olayın, jandarma ekiplerinin çalışması sonucunda cinayet olduğu ortaya çıktı.
30 Temmuz 2022 - Cumartesi 11:16
ASAYİŞ

Dün gece saat 01.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezine gelen Sarılar Mahallesi 1110 sokakta bir aracın dereye düştüğü ihbarı, sağlık ekiplerini ve jandarmayı harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, yol kenarında bulunan dere yatağına düşmüş vaziyetteki 07 JK 019 plakalı ticari aracın içerisinde bir kişi bulunduğunu, özel hastaneye kaldırılan ve adının Hüseyin Serdar Şahin (37) şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.


Kaza değil cinayet
Olayın meydana geldiği bölgede araştırmalar yapan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Sarılar Jandarma Karakolu ekipleri, detaylı kamera araştırmaları ve incelemeler sonucunda olayın trafik kazası olmadığı, Hüseyin Serdar Şahin’in kaza öncesinde öldürüldüğünü ve kaza süsü verilmeye çalışıldığını belirledi.


12 saat bile geçmeden zanlı yakalandı
Hüseyin Serdar Şahin'in cüzdanında bulunan Z. B. isimli kadına ait bankamatik kartından yola çıkan ekipler, Z. B.'nin Hüseyin Serdar Şahin'in kız arkadaşı olduğunu belirledi. Z. B. ile yapılan görüşmede, Z.B.'nin dini nikâhlı eşi olan Alparslan Ç. ile Hüseyin Serdar Şahin arasında husumet bulunduğu bilgisine ulaşan ekipler, olayın üzerinden 12 saat bile geçmeden Alparslan Ç.'yi Sarılar Mahallesi’nde saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı.


Cinayetin nedeni kıskançlık çıktı
Alparslan Ç., Sarılar Jandarma Karakolundaki sorgulamasında Hüseyin Serdar Şahin’i dini nikâhlı eşi Z. B. ile birlikte olmasından dolayı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Suç aletinin bulunması için olay yerine götürülen ve yer göstermesi yapılan Alparslan Ç.'nin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0