Reklamı Geç
HABER DETAY
Güzelbağ Spor Alanı Dostluk Maçıyla Açıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Güzelbağ Mahallesi’ne kazandırdığı Güzelbağ Spor Tesisi, düzenlenen dostluk maçı ile vatandaşların hizmetine açıldı.
26 Temmuz 2022 - Salı 13:37
YAŞAM

Geçtiğimiz yıl yangın felaketinin yaşandığı Güzelbağ Mahallesi’nde yaraları sarmak, hayatı normal akışına döndürmek üzere bölgeye olan yatırımlarını hızlandıran Üretken Belediyeciliğin Alanya’daki temsilcisi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteği ile temelini attığı Güzelbağ Spor Alanı, düzenlenen dostluk maçıyla vatandaşların hizmetine açıldı.


İLK SANTRA VURUŞUNU BAŞKAN YÜCEL YAPTI
Bölge ve bölge gençleri büyük önem taşıyan Güzelbağ Spor Alanı’nın açılış maçında Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, siyasi parti temsilcileri, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri yer aldı. Güzelbağ Mahallesi futbol takımına karşı düzenlenen maç bol gollü geçti.


DÖRT DÖRTLÜK BİR TESİS
Bünyesinde muhtarlık ofisi, halısaha, voleybol sahası, basketbol sahası, açık hava spor aletleri, masa tenisi, tuvalet ve soyunma odaları, duş ve idari ofisler bulunduran Güzelbağ Spor Alanı, çevre düzenlemeleri ile tam anlamıyla bir kompleks olarak hayata geçirildi.


“KÖTÜ GÜNLERİ UNUTMAK VE UNUTTURMAK İSTİYORUZ”
Hem ülke hem de bölge olarak geçen yıl çok ağır bir yangın felaketi yaşandığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un yangın bölgesine ziyareti sırasında halkımız ve muhtarlığımız Sayın Bakanımızdan basketbol, futbol, voleybol sahaları, sosyal tesisleri, rekreasyon ve park alanları ile muhtarlık ofisi sözü almıştı. Bir nebze de olsa vatandaşlarımıza o kötü günleri unutturmak ve çocuklarımızın burada sosyal aktivitelerini sürdürebilmeleri için Alanya Belediyesi olarak Sayın Bakanımızın katkılarıyla bu kompleksi hayata geçirdik. Bölge halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Desteğinden dolayı Sayın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a buradan bölge halkımız adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


“BAKANLIĞIMIZA VE BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Alanya Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği bu projenin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunan Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, “Güzelbağ bölgesindeki yangının üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Geçen bir yıllık zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle bir yandan konut yapımlarına devam ediliyor bir yandan da kentlerimizi, mahallelerimizi daha iyi bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Şu anda içinde bulunduğumuz yerde de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın desteği, Alanya Belediyemizin öncülüğü Güzelbağ Spor Alanı’nın açılışı için buluştuk.

 

Yangın bölgesine geldiğinde bunun sözünü verip Alanya Belediyemize destek sağlayan başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Alanya’mızdan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Alanya Belediyemizin başta Sayın Belediye Başkanı olmak üzere bütün çalışanlarına ve Güzelbağlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah gençlerimizin, vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde spor yapacağı bir alan olur. Şimdiden bol centilmenliğin olduğu maçlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.


“MAHALLEMİZİN ŞANSI ADEM BAŞKANIMIZ”
“Şahsım ve Güzelbağlılar adına mutluyum” diyen Güzelbağ Mahalle Muhtarı Şeyh Ali Atik de, “Geçen yıl çok vahim bir yangın olayı yaşadık. Allah’a hamdolsun devletimizin ve halkımızın el birliğiyle yangını söndürdükten sonra yaraları sarmaya başladık. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanımız Sayın Murat Kurum’un teşrifi ve verdiği destekle Alanya Belediyesi bu kompleksi sağladı. Bugüne kadar mahallemize 1300 metre beton yol, 20 ayrı noktada menfez çalışması, ihtiyaç sahiplerine 2 adet ev, her yıl bağ bahçe yollarının restorasyonu ve yapımı konusunda bizden desteğini esirgemeyen Alanya’mızın Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’e şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun” diye konuştu. Muhtar Atik, konuşmasının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Güzelbağ Mahallesi’ne sağladığı desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0