Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Toklu’dan Babalar Günü Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımları. Toklu mesajında; “Toplumsal değerlerimizin en başında gelen aile mefhumu, annelerin merhamet ve feraseti, babaların da fedakârlık ve basireti ile varlığını devam ettirir. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen babalarımız, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır.
18 Haziran 2022 - Cumartesi 20:41
YAŞAM

Hayatın tüm yükünü fedakârca omuzlanan, hayatımıza güç ve anlam katan, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz. Aile yuvası, çocuğun istikbâlini şekillendiren ilk eğitim müessesesidir. Dolayısıyla anne ve babaların evlâtları üzerindeki hakları çoktur. Babalarımızı ve tüm büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamalı, iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmalıyız.


Bu duygu ve düşüncelerle, çalışkanlık, dürüstlük, terbiye, onur ve saygınlık gibi en kıymetli insani hasletleri bizlere öğreterek hürmetlerin en büyüğünü hak eden babalarımızın, Babalar Günü'nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm babalarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0