Reklamı Geç
HABER DETAY
Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı(YKS) Koordinasyon Kurulu Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi.
16 Haziran 2022 - Perşembe 10:35
YAŞAM

Alanya Kaymakamlığında gerçekleşen toplantıda hafta sonu gerçekleştirilecek olan Üniversitelere giriş sınavında İlçemizde sınav öncesi ve sınav günü alınacak tedbirler ile sınav sonrası yapılacak çalışmalara dair sınav güvenliği, ulaşım ve görevli kurumlar arasındaki koordinasyon konularında değerlendirmelerle ilgili kararlar alındı. 


Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Kaymakamlığımız ve görevli kurumlarla birlikte öğrencilerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldık. Değerli hemşerilerimizden istirhamımız ise sınav öncesinde ve sınav esnasında  öğrencilerimizin sessiz bir ortamda sınava girmeleri için gürültü çıkartıcı ve rahatsız edici hareketlerden kaçınmalarıdır. ‘’ dedi. 


Toplantıya Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Karlıbaş, Belediye Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, Alkü Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Ceylan katıldı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0