Reklamı Geç
HABER DETAY
85 Çocuk Alanya Belediyesi’nin Düzenlediği Yaratıcı Drama Kursundan Mezun Oldu
Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde “Yaratıcı Drama” eğitimi alan ve eğitimleri başarıyla tamamlayan 85 çocuk, düzenlenen törenle başarı sertifikalarını aldı.
05 Haziran 2022 - Pazar 17:55
YAŞAM

Eğitim alanındaki yatırım ve projeleri ile takdir toplayan Alanya Belediyesi, başarılı bir projenin daha altına imza attı. Doğaçlamaya dayalı eğitim ve öğretimi desteklemek için Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT) tarafından, 7-13 yaş arası çocuklara ücretsiz verilen yaratıcı drama kurslarının ikinci etabı, Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika töreni ile tamamlandı. Kursa başvuruda bulunan 155 kursiyerden 85 tanesi sertifikasını alarak mezun oldular


BAŞKAN YARDIMISI AKBAŞ: “HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”
Düzenlenen sertifika töreninde konuşan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, ”Bilgi ve iletişim çağında, düşüncelerini ifade etmek çok önemli hale geldi. Bu eğitim programı çocuklarımıza özgüven kazandırmakta, iletişim kurmakta ve onları bir dünya vatandaşı yapmaktadır. Sadece güzel anlatmak yetmiyor; bu program hem güzel ifade etmeyi hem de anlatılanları iyi anlamamızı sağlıyor” diyerek programın önemine vurgu yaptı.


“HAYAT EZBERLENMEZ YAŞANIR, DOĞAÇLAYIN”
Drama Lideri Buse Sakarya Ceyhan da yaptığı açıklamada, “Kıymetli çocuklar; oyun oynayın, dans edin, karşılaşacağınız olay ve durumlara karşı doğaçlama bir yaklaşım göstermekten korkmayın. Çünkü hayat ezberlenmez, yaşanır” dedi. Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz yaratıcı drama kurslarına bugüne kadar 375 kursiyer başvuruda bulundu. Kursların ilk ve ikinci etabından toplamda 145 kursiyer mezun oldu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0