Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da 3 gün boyunca ünlüler geçidi olacak
Pandemi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştirilemeyen ‘özlenen festival’ Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde geri sayım başladı. Alanya Belediyesi’nin bu yıl 20. kez düzenleyeceği, sanat ve eğlenceyle dolu geçecek Turizm ve Sanat Festivali 27 Mayıs Cuma günü Alanyalılarla buluşuyor. Alanya halkı, 27-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek “Tarihi Lezzetlerin Doğuşu” temalı 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde sanattan eğlenceye konser ve çeşitli etkinliklerle dolu dolu 3 gün geçirecek.
20 Mayıs 2022 - Cuma 21:10
YAŞAM

FESTİVAL YÖRÜK GÖÇÜ VE KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK

27 Mayıs Cuma günü saat 17.30’da Yörük Göçü ve Festival Korteji ile başlayarak olan 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde her zaman olduğu gibi bu yıl da birbirinden ünlü isimler sahne alacak.


ALANYA’DA 3 GÜN ÜNLÜLER GEÇİDİ OLACAK
Festivalin ilk konuğu 27 Mayıs Cuma akşamı saat 21.00’de Onur Kırış ve 22.00’de vereceği konserle Seda Sayan olacak. 28 Mayıs Cumartesi akşamı yine aynı saatte ilk olarak Serhan Sokulgan ve sevilen sesiyle herkesin gönlünde taht kuran Fettah Can sevenleriyle buluşacak. 29 Mayıs Pazar akşamında ise, sevilen isim Faruk Sabancı ile muhteşem sesi ve sahne performansıyla Zeynep Bastık, 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin kapanış konserini verecekler. Ayrıca her akşam sahneyi ısıtacak ünlü sanatçılar, Alanya halkına muhteşem performanslar sergileyecek.


ZİYARETÇİLER SANATA VE EĞLENCEYE DOYACAK
2 yılın ardından düzenlenecek Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde ziyaretçiler hem sanata hem de eğlenceye doyacak. 3 gün boyunca her akşam gerçekleştirilecek konserlerin yanısıra gün boyu açık olacak sergi ve stantlarla yöresel ve kültürel aktiviteler vatandaşlarla buluşturulacak. “Tarihi Lezzetlerin Doğuşu” temasıyla düzenlenecek festival çerçevesinde yöresel lezzetler Lifos Gastronomi Alanı’nda vatandaşlara sunulacak.


YÜCEL: “FESTİVALİMİZE BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklama ile vatandaşları özlenen festivale davet etti. Başkan Yücel; “Bildiğiniz gibi 2 yıldır pandemi nedeniyle festivalimizi düzenleyemiyoruz. Bu yıl 20.’sini gerçekleştireceğimiz Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde vatandaşlarımızla birlikte yine birbirinden farklı etkinliklerle dolu dolu 3 gün geçireceğiz. Gündüz çeşitli etkinliklerle Alanya’mızın yöresel lezzetlerini ve kültürel değerlerini tanıyacak olan misafirlerimiz akşamları ise muhteşem konserlerde birbirinden değerli sanatçılarla buluşacak. Bu unutulmayacak festivalimize bütün vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0