Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kaymakamlığı Ramazan Ayında İhtiyaç Sahibi Aileleri Yalnız Bırakmadı
Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile Ramazan Ayında ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer başkanlığında yapılan toplantısında Vakıf Mütevelli heyeti üyeleri arasında ramazan ayında vatandaşlara yapılan ve yapılacak olan yardımlar değerlendirildi.
29 Nisan 2022 - Cuma 19:14
YAŞAM

Vakıf Müdürü Fikret Namal tarafından vakıf üyelerine verilen bilgiye göre Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Ayı süresince 900 haneye gıda kolisi yardımı ile  2259 haneye 1.258.418 TL nakdi yardım yapıldı.


Kaymakam Ürkmezer konuyla ilgili olarak “Devletimiz tüm imkanları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında. Ramazan ayı boyunca da gerek devlet imkanları ile ve gerekse hayırsever vatandaşlarımızın vakfımıza sağladığı destekler ile vatandaşlarımızın aile bütçelerine katkıda bulunduk. Ayrıca Hayırseverlerimizin Vakfımıza teslim ettiği 750 gıda paketini vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Yine bu sene yaklaşık 100 bin TL’lik bir ayni bağışta bulunan vatandaşlarımız var. Ayrıca bir vatandaşımız Ramazan ayında ziyaret ettiğimiz başarılı bir öğrencimize bilgisayar hibe etti. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Devletimizin imkanlarının yanında Onların emanetini hak sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu da yaşıyoruz” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0