Reklamı Geç
HABER DETAY
Büyükşehir’de otizm farkındalık sergisi
Antalya Büyükşehir Belediyesi, otizme dikkat çekmek amacıyla otizmli öğrencilerin el emeği ‘Otizm Farkındalık Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Otistik Bireyler Spor Kulübü Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Otizm Farkındalık Sergisi’ Büyükşehir Belediyesi Fuaye Alanı’nda Antalyalılar ile buluşuyor.
27 Nisan 2022 - Çarşamba 13:59
YAŞAM

Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Fatin Iltar, Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Ethem Sardoğan, Antalya Otistik Bireyler Derneği Başkanı Perihan Bal, otizmli bireyler, aileleri ve Büyükşehir Belediyesi çalışanları katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte aileler sergiyi gezdi.


Otizm Farkındalık Sergisi’nde Yörük kültürü, Çanakkale Zaferi, otizmli Cenk Bal’ın düğümleri ve deniz taşları temalarında yaklaşık 40 eser sergileniyor. Sergide otizmli öğrencilerin el emeği ile el sanatları kurslarında yaptıkları eserler büyük beğeni topladı. Otistik Bireyler Derneği Başkanı Perihan Bal, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e otizmli öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Otizm Farkındalık Sergisi, 30 Nisan’a kadar Büyükşehir Belediyesi Fuaye Alanı’nda sergilenecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0