Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya ülke turizmi için çok önemli bir yere sahip
MÜSİAD 105’üncü Genel İdare Kurulu Toplantısı, MÜSİAD Alanya'nın ev sahipliğinde Goldcity'de yapıldı. Bugün de devam edecek olan toplantının ilk gününde konuşan MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “Akdeniz’in incisi Alanyamız, ülke turizmi açısından, önemli bir rol üstlenen şehir olmasının yanında, tropikal iklimi ile tarımın, özellikle dış talebe dayalı inşaatın önemli merkezlerinden birisi.
26 Mart 2022 - Cumartesi 12:12
EKONOMİ

Alanya’mız turizm, tarım ve inşaat alanında yaptığı başarılı girişimleri ile ülkemiz ekonomisine ve tanıtımına ciddi katkılar sağlayan bir şehir olmanın yanında, 112 farklı ülkeden vatandaşın, yaklaşık 45 bin konut satın alarak yaşamayı tercih ettiği önemli bir kültür ve medeniyet şehridir. Bu güzide şehrimiz, az ilçeye kısmet olacak düzeyde 2 adet üniversitesi ile eğitimin, özellikle güçlü sosyal belediyeciliği ile hizmetin, centilmenliği ve süper ligdeki başarılı temsili ile Alanyaspor’umuz, plaj voleybolu, bisiklet vb. aktif spor dalları ile sporun, ülkemizin ve medeniyetimizin temsili noktasındaki başarısı ile göğsümüzü kabartan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile diplomasinin önemli aktörlerinden birisidir. 


MÜSİAD genel merkezimizin 105. Genel İdare Kurulunu nitelikli turizm teması ile turizm başkentlerinden Alanya’mızda yapması oldukça mana yüklü ve anlamlıdır. Bize bu anlamlı programa ev sahipliği yapma fırsatı sunduğu için kıymetli genel başkanım Mahmut Asmalı beyin şahsında yönetim kuruluna, turizm sektör kurulu başkanımız ve ekibine, kıymetli panelistlerimize, sponsorlarımıza, bu güzel programa ev sahipliği yapan Goldcity Otel sahibi Kerim Aydoğan ve ekibine, organizasyonda görev alan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, her biri birbirinden kıymetli misafirlerimize ve sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0