Reklamı Geç
HABER DETAY
4.Alanya Üniversite Tanıtım Günleri 10-11 Şubat Tarihlerinde Başlıyor
Ahenk Projesi kapsamında İlçemizde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizin geleceklerine yön verecekleri bu dönemde sağlıklı kararlar alabilmeleri ve özelliklerine uygun meslekleri, üniversiteleri (bulundukları şehir, öğretim ortamları, öğretim kadroları, sosyal yaşam alanları ve barınma imkanları açısından) tanıyarak doğru tercihler yapmalarına yardımcı olmak amacıyla 10-11 Şubat 2022 tarihlerinde Alanya Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
04 Şubat 2022 - Cuma 11:55
EĞİTİM

Düzenlenecek olan ‘’4. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri’’ kapsamında öğrencilere mesaj yayınlayan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer‘’ Sevgili öğrenciler; Yeni bir hayata başlamanın bir adım öncesinde bulunduğunuz bu dönemde, vereceğiniz kararların sağlıklı ve işlevsel olabilmesi için ülkemizin farklı illerinden 30'un üzerinde üniversitemizi sizlerle buluşturuyoruz. Üniversitelerimizin sizlere sundukları imkanları objektif bir şekilde görebileceğiniz, temsilcileri ile birebir temas

kurabileceğiniz ve motivasyon seminerleri ile sınav öncesi stresinizi azaltacak birçok çalışmayı içeren "4. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri" ile sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.


"4. Alanya Üniversite Tatınıtım Günleri" programının hazırlanmasında emeği geçen başta Alanya Belediyesi olmak üzere, Alanya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne, katılımcı üniversitelerimiz ve değerli temsilcilerine teşekkür ederiz. ‘’ dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0