Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Müftülüğünün Gençlerle Buluşmaları Devam Ediyor
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.
14 Ocak 2022 - Cuma 15:26
YAŞAM

Bu kapsamda; Karatay Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olan Dr. Ramazan SÖNMEZ, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde Oba Mahallesi İzzet Azakoğlu Kız Kur’an Kursu, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi, Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi ve Oba Mahallesi Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelecek.


Programlarda “En Büyük İmkân ve Zenginliğimiz:Gençlerimiz” konulu söyleşiler gerçekleştirilecek.
Programlar hakkında bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU şu ifadelere yer verdi: " Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. 


Bu kapsamda Karatay Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olan Dr. Ramazan SÖNMEZ hocamız ilçemizdeki öğrencilerimizle bir araya gelerek söyleşiler gerçekleştirecek.Bu vesileyle programımıza maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0