Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da Başkan Yenialp güven tazeledi
Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası seçimini 383 oy alan mevcut başkan Velittin Yenialp kazandı. Yenialp'in rakibi Mustafa rakibi Dernek ise 22 oy aldı. Seçimde 8 oy geçersiz sayıldı.
11 Ocak 2022 - Salı 19:14
YAŞAM

Alanya Şoförler Odası Düğün Salonu’nda düzenlenen genel kurula Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile oda başkanları ve Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası’nın üyeleri katıldı. Divan oluşturulması ile başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sürdü. Ardından yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ve bilanço gelir giderleri okunarak müzakere edildi. 


Daha sonra aylık ücretler ve huzur hakları yolluk ve konaklama ücretleri tespit edildi. Genel kurulda birliğin muvafakati alınmak şartıyla kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alım ve satımına, gayrimenkul karşılığında ödünç para alınması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi, 5362 sayılı kanun sınırları içerisinde öğrenci okutulması, muhtaç durumdaki oda üyelerine yardımda bulunulması ve bu konudaki işlemleri yürütmek üzere yönetim kuruluna yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 


Dilek ve temenniler bölümünde Dernek ve Yenialp’in konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Seçimde 383  oy alan Yenialp tekrar güven tazeledi. Rakibi Dernek ise 22 oy aldı. Seçimde 8 oy geçersiz sayıldı. 

Velittin Yenialp’in yönetiminde yer alan isimler şöyle:

YÖNETİM KURULU ASİL
Süleyman Hilmi Özdemir
Mahmut Arıkan
Veli Apaydın
Kerim Küçülmez
Alihsan Özarslan
Yurdal Özkubat
Şükran Salur
Mustafa Tunç

DENETİM KURULU ASİL
Halil Mecit
İbrahim Kemal Erdoğan
Behiye Akay

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0