Reklamı Geç
HABER DETAY
Hazar’dan Muhteşem Lansman
Bölgenin en önemli tedarik firmalarından Hazar İçecek, geçtiğimiz günler de muhteşem bir lansman düzenledi.
01 Ocak 2022 - Cumartesi 18:36
SANAT

Hazarİçecek Göklin ve İllegüp Şarapçılık Fabrika Müdürü Onur Bayramoğlu'nun organizasyonu ile Dalaman Lykia Resort Otel'de muhteşem bir geceye imza attı. Düzenlenen Lansmana Hazar İçecek Koordinatörü Meral Kellecioğlu, Alanya Şube Müdürü Mehmet Erat başta olmak üzere, Antalya Bölge Müdürü Kemal Çivril ve çok sayıda Bölge Müdürü ve davetli katıldı.  Firmanın yeni ürünlerinin tanıtımının yapıldığı ve 2 gece konaklamalı gerceklesen lansmanını ikinci günü ise muhteşem bir konser ve stand-up gösterisi ile taçlandı. 

Eğlencenin dolu dizgin yaşandığı gecede önce ünlü komedyen Cihan Talay davetlilere kahkaha tufanı yaşatırken, daha sonra sahne alan İrem Derici sahne performansı ile davetlileri hem coşturdu hem de kulaklarının pasını sildi.  


Organizasyon sonrası sonalanya Gazetesine açıklamalar da bulunan Hazar İçecek Alkol Koordinatörü Meral Kellecioğlu, "Turizm sektörünün en önemli tedarik dallarından İçecek sektöründe hizmet veriyoruz. Her yıl düzenlediğimiz lansman ile müşterilerimize hem yeni ürünlerimizin tanıtımını yapıyor,  hemde sektörün istek ve taleplerini not alıyoruz.  


Daha iyi hizmet vermek için Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Hazar İçecek firmamız, kaliteden ödün vermeden her geçen gün müşterilerimiz ile birlikte büyümeye devam ediyoruz. Bu yıl yine hem yılın yorgunluğunu atmak, hem de iş ortaklarımız ile fikir alışverişi yapmak için bir araya geldik, bizi yalnız bırakmayan katılımcılara ve lansman da büyük emeği olan sayın Onur Bayramoğlu'na teşekkür ederim " dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0