Reklamı Geç
HABER DETAY
Alkü Ve Türk Eğitim-Sen ‘Lisansüstü’ İş Birliği Yapacak
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Türk Eğitim-Sen Antalya 2 Nolu Şube ile lisansüstü eğitim programları için iş birliği protokolü imzaladı.
28 Aralık 2021 - Salı 10:43
EĞİTİM

Hazırlanan protokol, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan ile Türk Eğitim-Sen Antalya 2 Nolu Şube Başkanı Burhan Ulu arasında imzalandı. Protokol, Türk Eğitim-Sen Antalya 2 Nolu Şube Temsilciliğine bağlı Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Manavgat, Alanya ve Gazipaşa’da görev yapan üyeleri kapsıyor.

 

İmza töreninin ardından konuşan Rektör Yardımcısı Aslan, yapılan anlaşma sayesinde tezsiz yüksek lisans programlarına kayıt olmaya hak kazanan sendika üyelerinin katkı payını indirimli ödeyeceklerini belirtti. Ayrıca Aslan, başvurmaları halinde programa kabul edilen üyelerin, meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip etme, bilgi ve becerilerini artırmalarına yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyaçlarının karşılanmasının amaçlandığını söyledi.

 

Türk Eğitim-Sen Antalya 2 Nolu Şube Burhan Ulu, iş birlikleri için ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan’a teşekkür etti.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0