Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kaymakamı Ürkmezer, Jülide Akça İlkokulu'nu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer AHENK (Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma) Projesi kapsamında Jülide Akça İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
27 Aralık 2021 - Pazartesi 19:08
EĞİTİM

Jülide Akça İlkokulunda öğrencilerle birlikte Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı programına katılan Kaymakam Ürkmezer öğrencilere hitap ederek; “Sevgili öğrenciler sizlerdeki azim ve heyecanı görmek bizleri mutu ediyor. Bizim de amacımız okullarımızı ve sizin gibi azimli öğrencilerimizi ziyaret ederek sizlere destek olmak. Hayatı en iyi ve en etkili tanımanın yolu da kitap okumaktan geçer. Mutlaka ve mutlaka kitap okumalıyız ve bunu alışkanlık haline getirmeliyiz. Hepinize iyi dersler diliyorum” dedi.

 

Bayrak ve İstiklal Marşı töreninden sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Ürkmezer, Anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerin serbest çalışma etkinliklerini izledi. Anasınıfları ziyaretinden sonra ilkokul sınıflarını ziyaret eden  Ürkmezer, ziyaret ettiği 4/A sınıfında öğrencilerin katılımıyla  kitap okuma etkinliğine katıldı.

 

Sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görevli öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer “Değerli öğretmenler sizlerin de bildiğiniz üzere hepimiz yoğun bir pandemi süreci geçirdik ve bu süreçte çeşitli sorunlarla karşılaştık. Pandemi sürecinden sonra çocuklarımız okula döndüğünde uyum ve motivasyon sorunları olduğunu gördük ve çocukların sosyalleşmelerinin ne kadar önemli olduğunu anladık. Bizler de bu kapsamda sizleri ve öğrencilerimizi ziyaret ederek yanınızda olmaya çalışıyoruz ve beraber kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz.

 

AHENK Projesi kapsamında sizlerin ve öğrencilerimizin yaptığı tüm çalışma ve faaliyetleri sistemli bir şekilde raporlayarak tek çatı altında topluyoruz. Amacımız öğrencilerimizin yanında olarak onların her şeyden önce iyi bir insan olmasını sağlamak. Yaptığımız bu faaliyetlere öğrenci ailelerinin de katılmasını istiyoruz. Kitap okuma alışkanlığını ailelerin de destekleriyle öğrencilerimize aşılamak istiyoruz” dedi. 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0