Reklamı Geç
HABER DETAY
Kestelspor, evinde galip geldi: 2-1
TFF 3. Lig'de bugün 68 Aksaray'ı konuk eden Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, Samet Bulut'un 4 ve 10. dakikalarda attığı gollerle 2-1 kazanarak iki hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.
27 Kasım 2021 - Cumartesi 15:11
SPOR

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta bugün 68 Aksaray Belediyespor'u ağırladı. Milli Egemenlik Stadı'nda büyük bir heyecana sahne olan maçı temsilcimiz 2-1 kazandı. Galibiyeti getiren golleri ise 4 ve 10'da Samet Bulut kaydetti. Maça baskılı başlayan Alanya Kestelspor, 4. dakikada serbest vuruş kazandı. 


Furkan'ın içeriye ortaladığı topu savunma uzaklaştırdı. Sağ korner çizgisi yakınında topla buluşan Murat Şimşek'in içeriye ortasına Samet Bulut iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 10'u gösterdiğinde yeniden sahneye çıkan Samet, bu sefer içeriye yerden yapılan ortaya gelişine vurdu ve skoru 2-0'a getirdi. 


İlk yarıda soyunma odasına 2 farklı üstünlükle giren Alanya Kestelspor, 53. dakikada Mervan Yiğit'in golüne engel olamadı. Farkı 1'e indirerek beraberlik golü için bastıran 68 Aksaray Belediyespor, önemli fırsatlardan yararlanamadı. Alanya Kestelspor'da Batuhan Kurt'un bir şutu ise direkte patladı. Kalan dakikalarda karşılıklı ataklar sonuç vermedi ve Alanya Kestelspor sahadan 2-1'lik beraberlikle ayrıldı. Mavi beyazlılar bu galibiyetle 19 puana yükselirken, 68 Aksaray 21 puanda kaldı. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0