Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ programı belli oldu
24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu Alanya’da törenler ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Yarın saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak kutlamalar saat 10.00’da Alanya Kültür Merkezi B Salonu’nda yapılacak etkinliklerle devam edecek.
24 Kasım 2021 - Çarşamba 08:10
YAŞAM

Öğretmen, öğrenciler ve protokol üyelerinin katılacağı törende Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz çelenk sunacak. Çelenk sunumundan sonra Başöğretmen Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunacak.


Çelenk sunma törenine katılan bütün okul müdürleri ve öğretmenler tören sonrası Alanya Kültür Merkezi’ndeki programa katılacak. Saat 10.00’da başlayacak programda İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tahir Tuluk Ortaokulu Okul Müdürü Tamer Altınbaş’ın açılış konuşmasını gerçekleştirecek. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapacak. Emekli öğretmenler adına ise Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulu’ndan bu yıl emekli olan Resul Eksin konuşacak.


Kutlamalar kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelinde yapılan yarışmalarda ödül almaya hak kazanan öğrencilere Müdür Yılmaz tarafından hediyeleri takdim edilecek.


Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer tarafından 2021 yılında emekli olan 64 öğretmeni temsilen 5 emekli öğretmene de Hizmet Şeref Belgeleri sunulacak. Ürkmezer ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelinde yapılan yarışmalarda ödül almaya hak kazanan öğretmenlere de kupa ve madalyalarını verecek. Kutlamalar kapsamında mesleğe yeni başlamış aday öğretmenlerin yemin töreni icra edilecek ve şiir, oratoryo, şarkı ile devam edecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0