Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyalı muhtarlar çeyrek finalde
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası tüm hızıyla sürerken, 16 takımın katıldığı turnuvada çeyrek finale yükselen takımlar da belli oldu
19 Kasım 2021 - Cuma 12:55
SPOR

Antalya BŞB Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle, ilçelerde görev yapan mahalle muhtarları ile iletişimi güçlendirmek ve kaynaşmayı arttırmak adına düzenlenen futbol turnuvasında 15 ilçenin muhtar takımı ile bürokratlardan oluşan Antalya BŞB Takımı yer alıyor. 


İlk tur eleme maçlarının ardından Muratpaşa, Elmalı, Alanya, Kepez, Manavgat, Kumluca, Gazipaşa ve Korkuteli takımları çeyrek finale yükseldi. 8 ilçe muhtarlık takımı, 21 Kasım Pazar günü yapılacak maçlarda bir üst tura çıkmak için ter dökecek. Çeyrek final karşılaşmaları tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak. Lara Asat Su Arıtma Tesisi Futbol Sahası'nda gerçekleşecek Muhtarlar Futbol Turnuvası'nın çeyrek final maç programı şöyle: Muratpaşa-Elmalı, Alanya-Kepez, Manavgat-Kumluca, Gazipaşa-Korkuteli.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0