Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor'a antrenmanda muz dopingi
Süper Lige'e verilen milli aranın ardından 20 Kasım Cumartesi günü sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü
18 Kasım 2021 - Perşembe 21:03
SPOR

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor, çalışmalarını bugün Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

Antrenman öncesinde Alanya Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu tarafından turuncu yeşilli ekibe tatlı ve muz ikramı yapıldı. Alanyaspor takım kaptanı Efecan Karaca'ya da çiçek veren grup, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve oyunculara Beşiktaş maçında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından antrenmana ısınma çalışmasıyla başlayan turuncu yeşilli ekip daha sonra gruplar halinde top kapma çalışması yaptı. Antrenman orta, şut ve taktik çalışmalarıyla sona erdi. Antrenmanı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Ali Baki Boz ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu birlikte izlediler. Alanyaspor, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0