Reklamı Geç
HABER DETAY
Muhtarlar Toplantısı Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında Yapıldı
Alanya Muhtarlar Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında yapıldı.
13 Ekim 2021 - Çarşamba 17:21
YAŞAM

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda Kaymakam Ürkmezer pandemi süreci sebebiyle kesintiye uğrayan muhtarlar toplantısının yeniden yapılmaya başlanmasıyla muhtarlarla buluşmaktan mutlu olduğunu belirtti. 


Kaymakam Ürkmezer “Kentimizin yönetiminde muhtarlarımızın desteği ve katılımı çok önemli. Her konuda en doğru bilgiyi edinmemizde ve verilen hizmetlerin en doğru şekilde ulaşmasında muhtarlarımıza görev düşüyor. Bundan sonra yapılacak toplantılarda belirlediğimiz kurum müdürleri bilgilendirme yapacak ve o konu hakkındaki görüş, öneri ve şikayetleri alacağız. Bugün en temel husus olan asayiş ve güvenlik hizmetlerini konuşacağız. Huzurun sağlanmasında emeği geçen tüm görevlilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de konuşmasında muhtarlara çalışmalara verdikleri destekler için kendilerine teşekkür etti. 
Ardından ilçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı ve İlçe Emniyet Müdürü Kenan Patat kendi sorumluluk bölgelerinde gerçekleştirilen emniyet ve asayiş uygulamaları ve çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yaptı. 
Toplantı daha sonra Muhtarlar ve Kurum Müdürleri ile soru- cevap ve bilgilendirme ile sona erdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0