Reklamı Geç
HABER DETAY
ALTSO’da ‘ALA Fan Token’ı tanıttık
Kulübümüz ve Socios işbirliğiyle 4 Ekim’de ön satışa sunulacak ‘ALA Fan Token’ hakkında Alanya ve Ticaret Sanayi Odası’nda (ALTSO) bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
29 Eylül 2021 - Çarşamba 17:53
YAŞAM

Kulübümüz ve Socios işbirliğiyle 4 Ekim’de ön satışa sunulacak ‘ALA Fan Token’ hakkında Alanya ve Ticaret Sanayi Odası’nda (ALTSO) bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Toplantıya başkanımız Hasan Çavuşoğlu, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 2. başkanımız Kamil Köseoğlu, asbaşkanımız Bilal Gömeç, başkan yardımcılarımız Enver Vural, Muzaffer Barcın, Mehmet Uslu, Hüseyin Girenes, genel sekreterimiz Mevlüt Görücü, futbol şube sorumlumuz Ali Baki Boz ile yönetim kurulu üyelerimiz Hüsamettin Akyüz, Hüseyin Gümrükçüler, Nihat Tufan, Mehmet Ali Işık, Fatih Kurşun ve davetliler katıldı. Katılımcılara Socios Türkiye yetkilileri ve finansal projelerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Murat Kayacan tarafından ALA Fan Token hakkında bilgiler verildi.


Soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda konuşan başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Socios ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek,“ALA Fan Token’in kulübümüz adına gerçekten önemli bir proje. Dünya devlerinin olduğu bir projede Aytemiz Alanyaspor’un da yer alması çok önemli. Bu projenin gelişimini önümüzdeki süreçte hep beraber göreceğiz. Bu projenin yaygınlaşarak başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.


ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise, Aytemiz Alanyaspor’un başarılarının artarak devam ettiğini belirterek, “Aytemiz Alanyaspor’un bugün geldiği yer çok önemli. Şehrin kalitesine ve ekonomisine çok büyük katkısı var. Biz her zaman Aytemiz Alanyaspor’umuzun yanındayız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0