Reklamı Geç
HABER DETAY
MÜSİAD Alanya kahvaltıda buluştu
MÜSİAD Alanya Şubesi aylık kahvaltı organizasyonunu uzun bir aradan sonra gerçekleştirdi. Koronavirüs sebebiyle ara verilen kahvaltıya yeni üyelerde katılım sağlarken toplantıda MÜSİAD’ın yeni projeleri konuşuldu.
26 Eylül 2021 - Pazar 18:00
YAŞAM

MÜSİAD Alanya Şubesi Covid-19 sebebiyle ara verdiği aylık kahvaltı etkinliği için Dimçayı’nda buluştu. MÜSİAD üyelerinin bir arada bulunduğu toplantıya yeni üyelerde katılım sağlayıp tanışma etkinliği düzenlendi. Toplantıda yeni projeler de konuşuldu. 

 

MÜSİAD Alanya Şubesi’nin gerçekleştirdiği kahvaltı etkinliği sonrasında açıklama yapan MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “kovid-19 sebebiyle uzun süredir üyelerimizle bir araya gelememiştik. 


Bizim, üyelerimizle birlikte aylık yaptığımız kahvaltı ve istişare toplantılarımıza genelde bir misafir alarak yapıyorduk ama bu  defa genel kurul sonrası yaptığımız ilk kahvaltımız olduğu için aile içi değerlendirmeler ve yeni dönemin vizyonunu, hedeflerini konuştuk.


 Üyelerimizle birlikte, üyelerimiz adına şehrimiz adına ne tür projeler üzerinde çalışabiliriz diye istişareler yaptık. Gayet güzel ve başarılı bir program oldu. Ben bu güzel programa katılan tüm üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0