Reklamı Geç
HABER DETAY
Kaymakam Ürkmezer, şube başkanlarıyla görüştü
Alanya Kaymakamlığı'na bağlı tüm birim müdürlerinin katıldığı Koordinasyon Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında yapıldı.
13 Eylül 2021 - Pazartesi 11:10
YAŞAM

Alanya Kaymakamlığı'na bağlı tüm birim müdürlerinin katıldığı Koordinasyon Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında yapıldı. Barbaros Azakoğlu Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Ağustos ayı başında vuku bulan yangın ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında kurum müdürlerine bilgilendirici sunum yapıldı. 

 

Ardından ilçe toplum sağlığı müdürü Doktor Nadir Aldemir tarafından Alanya‘daki Covid-19 durumu, tedbirleri ve aşılama çalışmaları ile ilgili bilgi verildi. Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer burada yaptığı konuşmada görev alan herkese yapılan çalışmalar için teşekkür etti. 


Tüm kurum müdürlerine Cumhurbaşkanlığınca yayımlanan tasarruf tedbirleri genelgesine uyulmasını, mevzuatın sıkı bir şekilde takip edilmesini, mesai saatleri ile kılık kıyafet kurallarını uyulmasının takibini, kurumların kendi yatırım ve ödeneklerinin takip ve kontrolü, aşılama çalışmalarının kurumlarda birim amirlerince koordineli şekilde yürütülmesi hususlarında hassasiyetle çalışılmasını önemle belirtti.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0