Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kestelspor basını buluşturdu
Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, spor basınını ağırladığı sabah kahvaltısında yeni sezona hazır olduklarını söyledi.
03 Eylül 2021 - Cuma 17:12
YAŞAM

Manzarası ve zengin mutfağı ile ünlü olan Keyf-i Alâ Restaurant bünyesindeki Seyr-i Alâ, Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor yönetiminin spor basını için verdiği sabah kahvaltısına ev sahipliği yaptı. 


Davete spor muhabirleri, spor köşe yazarları ve spor programcılarının yanı sıra Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun da katıldı. Buluşmada bir konuşma yapan BÜ Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, kısıtlı imkanlarla lige haz ırlandıklarını söyledi. 


Özellikle de Başkent Ünivertesi'nin verdiği isim sponsorluğu gelirinin kulübe nefes aldırdığını söyleyen Başkan Uğur, "Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'un profesyonel ligdeki ikinci yılı. Geçtiğimiz yıl da, bu yıl da kısıtlı bir bütçe ile ayakta kalmaya çalışıyoruz. Rakiplerimiz bizim bütçemizi tek bir oyuncuya maaş olarak veren takımlar. İşimiz gerçekten çok zor" dedi.


"DESTEK NEFES ALDIRDI"

Bü Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi CEO'su Mümtaz Soysal Alyıldız bizleri aradı ve Dr. Öğr. Üyesi Sayın Cevahir Haberal'ın görüşmek istediğini söyledi. Sayın Haberal isim sponsoru olmak istedikleri belirtti. Hatırı sayılır bir destek yaptılar. 


Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Verilen bu destek kulübümüze nefes aldırdı. Forma göğüs ve şort sponsoru da aldık. Elimizden geldiğince bu kulübü daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz" dedi. AGC Başkanı Gaye Coşkun da, "Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Alanya basını olarak tüm kulüplerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve Alanya için bir şeyler yapmaya çalışan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0