Reklamı Geç
HABER DETAY
Bakan Ersoy'dan turizmciye müjde! "Otellere kolaylık sağlanacak"
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, başta Marmaris olmak üzere, yangın afet bölgesi kapsamındaki otellerin bankalara olan borçları yeniden yapılandırılacağını söyledi.
26 Ağustos 2021 - Perşembe 12:46
TURİZM

Marmariste otelciler ve banka yöneticileri ile bir araya gelen Bakan Ersoy toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, kıyı kentlerdeki turizm bölgelerinde yatırımcıların finansmanlarıyla ilgili bir sıkıntı oluştuğunu belirterek "Bu bağlamda Bankalar Birliğiyle bir görüşme yaptık ve Bankalar Birliği, bu ay ki toplantısını yangın afetinden en çok etkilenen Marmaris bölgesinde yapma kararı aldı" dedi.


Ersoy, "Ağustos ayından itibaren hazirana kadar ki 'ölü sezon' dediğimiz dönemdeki kredi ana para ve faizleriyle ilgili 'Nasıl bir yapılandırma yapabiliriz, 2023 ve sonrasına nasıl öteleyebiliriz?' gibi bankacılarla nasıl esnek çalışabilecekleriyle ilgili fikir birliğinde olduk. Bu bağlamda gerekli çalışmaları yapıp hızlı şekilde hayata geçireceğiz. İhtiyaç sahiplerini ihtiyaç bazında, firma bazında bankalarımız tek tek çalışarak destek olacaklar" dedi.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0