Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi Manavgat Hayvan Barınağındaki Can Dostlara Yardım Eli Uzattı
Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yangınla mücadele eden Manavgat’ta can dostlara yardım eli uzattı. Manavgat Hayvan Barınağı’ndan alınan 11 köpek, Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi.
29 Temmuz 2021 - Perşembe 21:43
YAŞAM

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yangın afetiyle boğuşan Manavgat’ta her ihtimale karşı boşaltma çalışması yapılan Manavgat Hayvan Barınağı’ndaki can dostlara yardım elini uzattı. Veteriner hekimler eşliğinde Manavgat Hayvan Barınağı’na giden Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 11 köpeği Alanya Belediyesi Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirdiklerini söyledi.


“KISIRLAŞTIRIP GERİ İADE EDECEĞİZ”

Ekipleriyle birlikte Manavgat’a gittiklerini ve her ihtimale karşı başlatılan barınağı boşaltma işlemlerine destek olduklarını belirten Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, “Yangın her ne kadar barınaktan uzak olsa da, Manavgat Barınağı’nın kapasitesinin arttırılması ve bu kapasitenin yangın esnasında yaralanan ve muhtaç durumdaki hayvanlara ayrılması için kısırlaştırılmamış 11 tane köpeği transfer ettik. Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizde bu hayvanlarımızın kısırlaştırma işlemlerini gerçekleştireceğiz. Burada işlemler sona erip, afet durumu ortadan kalktıktan sonra köpeklerimizi geri iade edeceğiz. Bu süreçte destek için teslim aldığımız köpeklerimize en iyi şekilde bakacağız” dedi.


"HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIZ"

Müdür Kanlı, Manavgat Hayvan Barınağı ziyareti esnasında alanda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal İşlemler Daire Başkanı Seda Özel, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Mehmet Büyükkasap, Doğa Koruma ve Milli Parklar Antalya Şube Müdürü Erol Karacan, barınak ile hayvanat bahçesi yetkilileri ve Hayvanseverler ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Veteriner İşleri Müdürü Kanlı, Alanya Belediyesi olarak can dostlar için her zaman yardıma hazır olduklarını belirtti.

 

 

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0