Reklamı Geç
HABER DETAY
Yangına Tıbbi Destek İçin Sağlık Çalışanlarımızla Hazırız
Manavgat’ta iki gündür devam eden yangın büyük felakete sebep oldu. Tüm Türkiye’nin seferber olduğu yangına yüzlerce araçla karadan ve havadan müdahale ediliyor.
29 Temmuz 2021 - Perşembe 16:51
SAĞLIK

Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, birçok kamu kurumu ve kuruluşunun faaliyetlerini sürdürdüğü afet alanına sağlık hizmeti takviyesi ihtiyacına karşılık ekiplerini hazır bekletiyor. ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, “Maalesef komşu ilçemiz Manavgat’ta büyük bir felaketle karşı karşıyız. 


Ormanların, hayvanların, vatandaşların evlerinin, araçların, bahçelerinin yanarak kül olması hepimizi derinden üzdü. Hepimizin temennisi kısa sürede yangının kontrol altına alınıp tamamen söndürülmesidir. Yangına müdahale eden araç ve ekibin yanı sıra bölgede sağlık hizmetlerine takviye ihtiyacı halinde hastanede ekiplerimizi hazır bekletiyoruz. Güçlü sağlıklı alt yapımıza her türlü hizmete hazırız. Şuanda yangında 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. 


Daha fazla can kaybının yaşanmaması ve yangından etkilenen vatandaşların tedavilerinin aksamaması için  fedakar sağlık  çalışanlarımızla birlikte bizler hazırız. Koordinasyon halindeyiz. Hastanemize gelecek bir çağrı ile bölgede hazır  olacağız.  Geçmiş olsun Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, Marmaris..." dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0