Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer’in Kurban Bayramı Mesajı
Kıymetli Alanyalılar; Asil milletimizin eşsiz özelliklerinden biri olan yardımlaşma dayanışma ve paylaşma kültürünün yüce dinimizin bir vecibesi olarak da hayat bulduğu mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
19 Temmuz 2021 - Pazartesi 17:11
YAŞAM

Bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin pekiştiği, kardeşliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı; vatandaşlarımızın sevdikleriyle bir araya gelerek, sevgiyi, merhameti, hoşgörüyü ve vefayı en yoğun biçimde hissettiği müstesna günlerdir. İnanıyorum ki millet olarak her bayramda olduğu gibi bu bayramda da her zamankinden duyarlı bir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer alıp onları bu mübarek günlerde yalnız bırakmayacağız. 


Vatandaşlarımızdan bir önemli beklentimiz de, bayramı içinde bulunduğumuz salgın koşullarını unutmadan, Covid-19 tedbirlerine her zamanki gibi azami dikkati göstererek, kendilerinin ve sevdiklerinin sağlığını koruyarak güvenli bir şekilde geçirmeleridir.
Bu değerli günleri özüne uygun biçimde yaşamamızı dilerken, milletimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek kurban bayramını kutluyor, nice sağlıklı huzurlu bayramlara hep birlikte ulaşmayı Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0